5ddd479890586538a7456db3
Joy-Coin-Collector-S
JOY är tillbaka med ny musik på engelska och exklusiv turné


 

 

Från att ha en ganska utstakad och spännande musikkarriär i efterdyningarna av Nästa Nivå, Ladies First-konserten på Dramaten och medverkan på Linda Piras “Knäpper mina fingrar”-remix, har Joy M’Bathas kreativitet de senaste åren mynnat ut i en rad andra projekt. Bara under 2018 har hon släppt musik, ställt ut en egen konstsamling, gjort ett modelljobb i Vogue, frontat New York Times-artikel och spelat runt om i Sverige, Norge och Finland.

 

Nu släpper hon för första gången musik på engelska och åker i samband med det ut på en exklusiv turné med stopp i Göteborg, Malmö och Stockholm. Även om vi hörde Joy spotta på engelska redan under Ladies First-konserten, blir den kommande EP:n och singeln “Coin Collector, som släpps idag, hennes första släpp på engelska. Joy själv beskriver låten som en anthem:

 

”’Coin Collector’ är min hyllningssång. Livet har inte varit lätt för någon av oss så varför skämmas över det vi har bakom oss? Viljan att göra det bättre för mig själv genom att hustla, samla och panta burkar för att överleva och stjäla för att komma dit jag är idag, det är något jag kan se tillbaks på idag och bli stärkt av. Folk såg snett på mig, nu ser de upp till mig.”

 

Se datum för turnén och lyssna på “Coin Collector” nedan!

 

18/1 – Pustervik, Göteborg
25/1 – Inkonst, Malmö
26/1 – Slaktkyrkan, Stockholm

 

Biljetter till samtliga konserter finns att köpa nu via Livenation.se.

 

 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL