5f2d30fa05d9010e180815f2
Jasmine Kara aktuell med nya singeln & musikvideon “Beautiful World”


 

 

Jasmine Kara kunde vi i torsdags se på Kingsizegalans röda matta och i samma veva är hon nu aktuell med ny singel, nystartartat eget skivbolag och debut på dansgolvet som deltagare i årets upplaga av ”Let’s Dance” på TV4.

 

Det har hänt mycket sedan Jasmine Kara släppte sitt debutalbum. Den unga tjejen med den fantastiskt bluesiga rösten har utvecklats både musikaliskt och stilmässigt. Efter resor världen över, turnéer i Japan, England och USA, är hon nu äntligen tillbaka i sitt hemland för att dela med sig av sin musikpassion till oss.

 

Efter att tidigare ha släppt singlarna ”Can’t Lie To Me” och ”Paralyzed”, båda skrivna och inspelade i Los Angeles med amerikanska låtskrivare är det nu dags för tredje singeln ”Beautiful World” som släpptes under veckoslutet. Inom en snar framtid kommer också Jasmines andra albumprojekt släppas. Singeln ”Beautiful World” beskrivs av Jasmine som den av alla hennes låtar som hon håller närmast hjärtat. Produktionen låter som ett möte mellan 60-tal och år 2014, vilken Jasmine levererar med största passion. Videon spelade hon in själv med en enkel handkamera i den staden hon älskar mest och där allt började för Jasmine, New York.

 

”Jag har alltid haft en dröm, och det är att kunna förmedla glädje och fred genom min musik. Få beröra och inspirera människor till att tillsammans göra en bättre värld genom att förändra det var och en kan förändra. Ibland kan det börja med något så litet och enkelt som ett leende…”

 

 

 

 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL