5e78b0917f33f434794a1c02
-Jag har inte pratat med Lloyd Banks på 9 månader


50 Cent sliter med att försöka att hålla kontakten Lloyd Banks.


Det är ju ingen nyhet att sammanhållningen i G-Unit inte är den bästa, men vi visste inte att det var så illa som 50 Cent avslöjade i en intervju med Power 106-veteranen Big Boy.

“Han (Lloyd Banks) har perioder där han inte kommunicerar alls, och han reser bort och gör precis vad han vill. Jag har spenderat massor av pengar på promotion så att han kan åka precis vart han vill för att ha konserter, tjäna pengar och andra saker. Det är bra att han ger sig ut på egen hand. Jag vill att de ska vara individer som gör saker själva utan mig, det är helt ok för min del. Vi kan plocka upp telefonen, men jag har inte pratat med honom, inte på 9 månader. Men det är första gången som vi inte har haft kontakt på så länge. Han är en baby, den yngste i G-Unit. Han blev väldigt rik när han bara var 19 år gammal. Både han och Tony har tjänat över nio miljoner dollar. Med Young Buck blev det nästan åtta miljoner.”

Och Young Buck som inte klarar kan bestämma sig om han ska dissa eller be om jobb från sin gamla chef funderade på varför Banks inte var med på The Lost Tapes, då han nyligen lyssnade igenom Fiftys nya mixtape.

 

 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL