clicken-huvudet-S
HammerHill Click släpper ny singel – “Huvudet Högt”


Gruppen från Göteborg tillbaka och släpper senare i vinter albumet “Bundna Till Historien”.

 

 

Efter ett decennium av tystnad är 90-talets mest kontroversiella hiphopband tillbaks med en ny singel och musikvideo. Vi välkomnas in i deras värld av betonghård rap och nya livserfarenheter. Den 8 oktober släpper Clicken sin nya singel ”Huvudet Högt” via skivbolaget Donoso Music Production.

 

 

Robinson Rivera (Donoso), Pedro Pauta (Chino) och Elias Hersi (Ghetto) som är dom tre kvarvarande medlemmarna har inte legat på latsidan, dom har utbildat sig, startat eget företag och byggt en egen musikstudio. Deras grupp HammerHill Click – en av Göteborgs hiphop-pionjärer – jobbar för fullt för att få klart sitt kommande album ”Bundna till historien”.

 

 

Först ut är låten ”Huvudet Högt” som är en 6:50 minuter lång låt. Låten berättar om deras uppväxt, lärdomar och vägen till Sverige. Clicken ser den som ett tack till familj och vänner som funnits för Clicken i vårt och torrt. ”Huvudet Högt” kommer att finnas tillgänglig från och med den 8:e oktober på Spotify, iTunes och tiotal andra musiksajter.
Musikvideon som produceras av filmkillarna Henrik Törnebäck och Patrik Kothbauer kommer några veckor senare, närmare bestämt den 28 oktober. Videon tillägnas medlemmarna Alvaro Reyes ”Lil V” och Gustavo Carvajal ”G-sus” som gick bort för 14 år sedean i den tragiska backabranden där 63 ungdomar miste livet.

 

 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL