5f2d30fa05d9010e180815f2
Förhandslyssna på Göteborg-baserade HUSET’s nya EP “Till Slut”


Exklusivt via www.kingsizemagazine.se kan du lyssna på åttamannabandets sista skiva i EP-trilogin – släpps i morgon torsdag 25:e september.

 

 

Åttamannabandet Huset från Göteborg gick ut i början av året med löftet att leverera en EP-trilogi. Trilogin ”Vi kom, Tillbaka, Till slut” beskriver Huset som en reflektion, både av mänskligheten och deras egna musikaliska resa. Första EP:n sjösattes i maj och i somras släpptes del två, ”Tillbaka”. Nu är det dags att sjösätta den tredje och sista EP:n, ”Till slut”.  Släppet består av tre spår, varav ett gästas av upcoming-sångaren Zukie. Den 2 oktober firar Huset release på Basketklubben Pustervik tillsammans med Smokey Rox, Dj Finest, Zukie Fioxu med flera. Imorgon finns EP:n även på Spotify & iTunes.

 

– EP:n markerar slutet på ett gott år. Ett år och en resa vi gjort med trilogin, och alla spelningar däremellan. Jag skulle säga att EP:n står för lycka. Lycka som i låten “Blessa Mig”, att bli accepterad trots sina brister. “Lycka” som i att gå loss på ett svettigt dansgolv på låten Dansa. Sist men inte minst lyckan som i tacksamheten över det vi har och över alla som hjälpt oss. Huset passade också på att skicka en hälsning från studion, se video nedan:

 

 

 

 

 

 

 

Huset skickar en hälsning från studion i Göteborg:

 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL