5e81bb9b7f80ce30463cf002
far-son-1-S
Far & Son släpper singeln “Dubbel Margarita” – lyssna här!


 

 

Frej Larsson (Maskinen, Slagsmålsklubben) och Simon Gärdenfors är Far & Son. En duo som varit mest kända för sina kaosartade och kreativa livespelningar och singlar som “Panik” och “Bronsfeber”. Förra årets släppte Far & Son en bomb i form av singeln “Hyr Stället”, första singeln som lyckades gå om samtidsklassikern och duons dunder-hit “Panik”på Spotify. Efter uppmaningen om att hyra istället för att äga har det varit tyst från Far & Son – tills nu.

 

När singeln “Dubbel Margarita” premiär-spelades i Musikguiden i P3 i tisdags förra veckan blev det snabbt det femte mest spelade klippet på webben i Musikguidens historia. Under morgonen har Far & Sons senaste singel, som släpps idag, blivit delad sex miljoner gånger och tippas redan som årets sommarplåga.

 

– Mr Dubbel Margarita? Ja det är en historia som tål att återberättas, skulle man kunna säga. Han hittar liksom lyckan i enkla medel i livet. Det var pizzan, drinken och sen så njöt han fullt ut, han hade inga problem. Då började på något sätt att ifrågasätta mitt eget liv. Varför krångla till det så mycket?, berättar Simon.

 

 

 

iTunes

 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL