emilush-bgknoccout-SL
Emilush & Caustic släpper ny video med Maskinisten & B.G Knocc Out


Kolla in nya musikvideon “Its a hood thang” – låten producerad av Hurricane.

 

 

Efter Emilush & Caustics senaste musikvideosläpp tillsammans 2Pacs bror är grabbarna nu aktuella med ännu en musikvideo med ett nytt samarbete med en västkustartist. I denna nya musikvideo teamar grabbarna upp tillsammans med inga mindre än Maskinisten från Kartellen och västkustlegenden B.G Knocc Out.

 

 

Denna musikvideon är bara ett utav Emilush & Caustics samarbete tillsammans med Maskinisten, inom en snar framtid kommer en låt med Emilush, Caustic, Maskinisten och Lilstar att spelas in, i den låten kommer ingen mindre än EDI Mean från 2Pacs gäng Outlaws att medverka och även till den låten kommer en musikvideo att göras.

 

 

B.G Knocc Out är en västkust hiphop legend som är mest känd för sitt deltagande i låten “Real motherfuckin gz” tillsammans med Eazy E. Men han har även jobbat tillsammans med N.W.A och släppt en hel del västkust dängor tillsammans med sin storebror Dresta da gangster. B.G Knocc Out och hans bror är medlemmar i det Amerikanska gänget “Crips”, 1998 dömdes han till 12 års fängelse för mordförsök och släpptes i augusti 2006 men blev återigen inspärrad 2007 och släpptes 2009, efter fängelsevistelsen släppte han sitt album “Eazy-E: s Protege”. För några dagar sedan bekräftade B.G Knocc Out att han kommer sluta att göra musik vilket betyder att denna videon är det sista släppet B.G Knocc Out kommer att göra.

 

 

Se videon, Emilush & Caustic ft Maskinisten & B.G Knocc Out

 

 

 

Låten finns att ladda hem på www.emilush.com

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL