5f2d30fa05d9010e180815f2
Vans och RHUDE lanserar ny kapselkollektion


 

Vans lanserar i oktober och november ett samarbete med streetwearmärket RHUDE för en kapsel-kollektion bestående av tre skor som spelar på de båda varumärkenas rötter i Kalifornien. RHUDE har hämtat inspiration från Vans arkiv och sätter sin egen prägel på de nya modellerna. Vans x RHUDE släpps i två drop, ett den 26:e oktober samt 23:e november. RHUDE:s chefsdesigner Rhuigi Villaseñor berättar om samarbetet i ett pressutskick:

 

“Att växa upp omgiven av skatescenen i Los Angeles gjorde samarbetet med Vans till ett overkligt ögonblick för alla oss på RHUDE. Vans har en unik historia och anknytning till ungdomskultur och det gjorde mig så glad att tänja på gränserna med detta samarbete. Ur ett designmässigt perspektiv är färgställningarna en hyllning till min kärlek till ikoniska, klassiska bilar. Blå för Mercedes 280 SL, röd för Ferrari 275 och svart för Porsche Carrera.”

 

 

Vans x RHUDE finns tillgängligt i utvalda återförsäljare samt online på rh-ude.com den 26:e oktober och 23:e november. För mer information, besök Vans.com/rhude.

 

 

ho19_rhude_boldni_racingred_lifestyle3
ho19_rhude_boldni_plateblk_lifestyle1
ho19_rhude_boldni_plateblk_lifestyle6
ho19_rhude_boldni_plateblue_lifestyle1
ho19_rhude_boldni_racingred_lifestyle1
ho19_rhude_boldni_racingred_lifestyle4
ho19_rhude_boldni_racingred_lifestyle5Publicerat:
RedaktionenNULL