5ebe5f2072aaf323604db793
stayhard-modernist-2-S
Stayhard lanserar “Modernist”-kollektion i oktober


 

 

Stayhard släpper i oktober kollektionen “MODERNIST”, framtagen av två av världens främsta herrmode-inspiratörer kända för sin punkiga Savile Row-twist. Kollektionen fokuserar på ett genuint hantverk och utvecklandet av en egen stil snarare än trend, där kollektionen blandar traditionell engelsk skräddarkonst med en skandinavisk monokrom siluett. Stayhard premiärvisade kollektionen på Hotel Nöjesguiden under Way Out West där brittiska Art Comes First-gänget lirade skivor – och vi gissar de har ett finger med i denna kollektionen. Robert Axelsson, marknadschef på Stayhard, säger i ett pressutskick:

 

”Som en del av vår dagliga stilinspiration har dessa gentlemän i skinn och kostym hjälpt oss utveckla den engelska looken rakt in i hjärtat för den skandinaviska smaken.”

”Vi har valt att inte avslöja namnet på dessa två väldressade rebeller utan låta kollektionen tala för sig själv. Har man följt oss under våren och vidare vår lanseringsfest under Way out west har man säkert en aning, men det lämnar vi till fantasin.”

 

 

Kollektionen släpps 4:e oktober, är limiterad och säljs endast på Stayhard. Kollektionen inkluderar det mesta för en uppdaterad höstgarderob: Skinnjackor, parkas, rock, och vidare hoodies, tröja, t-shirts, selvedge jeans samt diverse accessoarer, bland annat handsydda skor från Northamptonshire, England.

 

Mer info via Stayhard.se

 

 

DSCF7373-Edit-2-min
DSCF7520-min
DSCF7883-min
DSCF8316-Edit-2-min
DSCF8325-min

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL