SNS-L
Sneakersnstuff x 10-Gruppen x PUMA – limiterade PUMA-sneakers


De tre aktörerna gör gemensam sak och släpper tre PUMA-modeller.

 

 

Sneakersnstuff är med jämna mellanrum aktuella med nya samarbeten, och nu är det dags igen. Den här gången har den Stockholmsbaserade aktören valt att gå ihop med det svenska designkollektivet 10-gruppen. Tre av gruppens grundare, Birgitta Hahn, Tom Hedqvist och Ingela Håkansson-Lamm, har fått form- och namnge varsin sko. Sneakersnstuff har valt att presentera samarbetet som en hyllning till 10-gruppen och deras design. För produktionen står en tredje samarbetspartner, nämligen välbekanta PUMA.

 

 

Det rör sig alltså om tre par skor – PUMA Tom som är svarta med vitt mönster, PUMA Ingela som är vita med svart mönster och PUMA Birgitta som är vita och ljusblå om vartannat. De tre modellerna är gjorda i mocka och säljs i limiterad upplaga. Skorna kommer att finnas till försäljning i Stockholm, Malmö, London och på Sneakersnstuffs hemsida från och med lördagen den 8:e november.

 

Som en teaser till releasen har Sneakersnstuff valt att släppa en video, där man som tittare får ta del av vissa delar från tillverkningsprocessen och dessutom höra summerade versioner av både Sneakersnstuffs och 10-gruppens historia.

 

 

SNS-1
SNS-2
SNS-3

 

 

 

 

// David Melander

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL