Lil Durk samarbetar med boohooMAN för ny kollektion


 

 

I februari lanserar boohooMAN deras första renodlade denimkollektion med sångaren, rapparen och låtskrivaren Lil Durk, från Chicago. 2020 blev ett stort år i karriären för Durk, och han har blivit en stilförebild och inspiration bland modehus och kreatörer över hela världen. Shane Chin, chefsdesigner, boohooMAN, säger i ett pressutskick:

 

”Durk har varit en långvarig musa för mig. Han håller det väldigt autentiskt med en atmosfär centrerad kring Chicago, som jag ville fånga i designen av kollektionen. Att skapa denna kollektion var enkelt och roligt – vilket jag tycker återspeglar hans stil i stort.”

 

 

Lil Durk och boohooMAN-kollektionen består av elva plagg och beskrivs som “en förlängning av deras redan etablerade denimkollektion”. Kollektionen erbjuder en stor variation av stilar och silhuetter med raka skärningar, skinny och slim fit. På plaggen syns även detaljer som nötta fållar, sliten yta, ribbning och batikmönster. Överdimensionerade silhuetter, tryck och sömmar genomsyrar hela kollektionen. Samir Kamani, VD på boohooMAN, säger vidare:

 

”Durks känsla för mode är oöverträffad. För mig är han en av Chicagos mest övertygande berättare. Han lyckas hålla sig lojal mot sina rötter samtidigt som han ständigt växer på en global nivå och det är precis den andan vi har hos boohooMAN. Vi är väldigt glada över att ha honom i vårt team.”

 

 

Kollektionen kommer att vara tillgänglig på boohooMAN.com och boohoo.com från och med torsdag den 11 februari 2021.

 

 

BHxLILDURK1.19.213117HIGHRESJPEGS
BHxLILDURK1.19.213201HIGHRESJPEGS
BHxLILDURK1.19.213248HIGHRESJPEGS
BHxLILDURK1.19.213374HIGHRESJPEGS
BHxLILDURK1.19.213521HIGHRESJPEGS copy
BHxLILDURK1.19.213706HIGHRESJPEGS
BHxLILDURK1.19.213932HIGHRESJPEGS

 

 

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av DURKIOOO (@lildurk)Publicerat:
RedaktionenNULL