Se bilder här!

Inför The Notorious B.I.G.’s födelsedag imorgon torsdag, den 21:a maj, har FILA nu teamat upp med rapparens dödsbo för en kapselkollektion bestående av sex föremål. Närmare bestämt två varianter av skon Tennis 88 med matchande t-shirts och kepsar, där båda skorna fungerar som en homage till den ikoniska rapparen och hans hemstad Brooklyn samtidigt som man hyllar det klassiska albumet “Ready To Die”.

Tennis 88-skorna kommer i två färger: vit med blåa färgdetaljer inspirerad av en outfit Biggie bar under en spelning i Philadelphia 1993 samt en krämfärgad mocka-variant som hyllar modellens popularitet i Brooklyn under rapparens glansdagar. På båda skornas tunga finns även en speciell grafik för att fira 25-årsjubileumet av “Ready To Die” som tog plats i september förra året.

Kollektion går nu att köpa via FILAs webbshop, där skorna går för drygt 900 kronor och t-shirts och kepsar för ca 250 kronor. För varje par skor som säljs donerar FILA dessutom ett par barnsneakers till Christoper Wallace Memorial Foundation.

Se biler nedan!

FILA-Biggie-2020-L
FILA-Biggie-2020-S

Foto: FILA