Eastpak blir urban med serien CNNCT


 

 

Eastpak lanserar denna höst och vinter en urban funktionell serie som fått namnet CNNCT (Connect). Kollektionen som idag består av fem väskor i svart kommer till våren 2020 att få tillökning med två nya modeller samt att väskorna då även lanseras i mörkblått.

 

Designen är i robusta och hållbara material och extra slitstarkt foder. CNNCT-serien önskar förse bäraren med allt som behövs av en väska vare sig det är en resväska, ryggsäck, bag eller midi bag.

 

Tecum Backpack kommer i S, M och L och har de praktiska facken för vattenflaskan, laptoppen, träningskläderna eller annat som behöver packas ner. Praktiska handtag gör att den kan bäras på olika sätt men såklart även på ryggen. Den kan även justeras i storlek med spännen på sidorna.

 

Modellen Tecum Top Backpack finns i en storlek och packas från ovan och även den har praktiska fodrade fickor och justerbara band. I kollektionen kommer även en klassisk duffel bag som såklart även kan bäras på ryggen, Stand Duffel bag samt en midi bag, en variant på den populära bumbagen, Ty Midi bag.

 

Sist men inte minst så presenteras Tecum Tranverz i S, M och L, Eastpaks klassiska resväska som nu kommer i uppdaterad version. Eastpak som aldrig kompromissar med kvalitet tar med CNNCT-serien en helt ny riktning och bevisar återigen att nivån alltid måste ligga på topp.

 

Se prislista och bilder nedan!

 

CNNCT Tecum Backpack, S-L 899-1 149 SEK
CNNCT Tecum Top Backpack 1 149 SEK
CNNCT Stand Duffel bag 1 249 SEK
CNNCT Ty Midi bag 499 SEK
CNNCT Tranverz, S-L 1 599 – 1 999 SEK

 

 

Midi bag
Stand duffel bag
Tecum Backpack Small
Tecum Top backpack
Tranverz L
Tranverz M
Tranverz S
Eastpak-Stand-duffel-bag-l
Eastpak-Tecum-Top-backpack-s

 

 

Foto: Eastpak

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL