Donald Glover - s
Då släpps Donald Glovers kapselkollektion för Adidas


 

 

Multitalangen Donald Glover har, som tidigare rapporterat, påbörjat ett samarbete med Adidas Originals för att lansera “Donald Glover Presents”. Projektet kommer bland annat innehålla en kapselkollektion med sneakers och en serie av kortfilmer.

 

Samarbetet avslöjades redan i september förra året och stjärnan har sedan dess jobbat tillsammans med märket på att plocka fram nya varianter av de tre ikoniska modellerna “Nizza”, “Continental 80”, och “Lacombe. Samtliga tre modeller är designade så att de ser lite slitna ut, på ett subtilt sätt, och lyfter fram det som blir snyggt med ett par sneakers efter lite användning. Skorna kommer i en nedtonad pastellfärg som går i gult och innersulan har en logga som föreställer en fjäril. Samma fjäril finns även att hitta på hälen.

 

 

I samband med att skorna släpps kommer Donald Glover även presentera en serie av kortfilmer som är producerade av Royalty och innehåller andra stora namn så som komikern Mo’Nique, proffsskejtaren Na-Kel Smith och många fler.

 

 

Alla tre olika stilar av den kommande kapselkollektionen kommer att släppas på Adidas officiella hemsida på fredag, den 26:e april.

 

 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL