Snoh Aalegra uppträder på P3 Guld


Kommer hem med albumet “- Ugh, those feels again” i ryggen.

 

 

P3 Guld 2020 äger rum lördag den 18:e januari på Partille Arena och nu släpps ytterligare tre artister som är klara för den stora musikfesten – Molly Sandén, Refused och Snoh Aalegra. Tidigare utannonserade liveakter är Timbuktu, Einár, Miriam Bryant, Gammal, Dree Low, Ozzy och Victor Leksell. Vilka som är nominerade till Sveriges Radios stora musikpris presenteras vid P3 Gulds nomineringsmingel och pressträff på Café Opera torsdag 28:e november.

 

“Från lovande barnartist i Sverige till nyskapande artist på Stillahavskusten, som blev vän med Prince och samplad av Drake. Men framför allt har hon trollbundit med sitt filmiska, drömlika sound som är på väg någon helt annanstans.” Så beskrev Sveriges Radios Mats Nileskär Snoh Aalegra när han porträtterade henne i P3 Soul för ett år sedan. Debutalbumet ”Feels” släpptes 2017 och i år kom uppföljaren ”Ugh, those feels again” med singlar som ”I want you around” och ”Find someone like you”. Hon är bosatt i Los Angeles och har genom åren samarbetat med hiphop-storheter som tNo I.D, Common, Vince Staples och RZA.

 

– Ska bli så sjukt kul att komma hem till Sverige och uppträda på P3 Guld-galan. Känns fantastiskt att få möjligheten att göra detta på hemmaplan och inför så många tittare, säger Snoh Aalegra.

 

 

 

 

Foto: Pressbild

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL