6082b45925dc87017f719632
Zlatan hintar om flytt till Hammarby och Allsvenskan


 

 

Spekulationerna kring Zlatan Ibrahimovics framtid är intensiva, allt sedan svensken meddelade att han lämnar Los Angeles Galaxy när kontrakter löper ut vid nyår. En återkomst till Italien har, enligt medier, varit den troliga destinationen för Ibra, med både Milan och Bologna intresserade att knyta till sig svensken. När José Mourinho tog över Tottenham förra veckan spekulerades det i om portugisen skulle vilja ta svensken till Spurs. Den nya Tottenhamn-bossen avfärdade dessa rykten i början av veckan.

 

 

På tisdagsmorgonen tar nu rykteskarusellen ny fart då Zlatan postat ett kryptiskt meddelande på Instagram. I klippet syns en Hammarby-matchtröja som pryds av Ibrahimovics namn. Inlägget är även taggat Hammarby Fotboll och enligt Fotbollskanalen ska även klubbens VD och sportchef ha befunnit sig i Los Angeles under måndagen. Till Sportbladet säger Hammarbys presskontakt Love Gustafsson:

 

“Vi har mer information senare i veckan.”

 

 

Det är i nuläget oklart om detta är en PR-kupp för något av Zlatans företag och engagemang i andra varumärken, eller en sensationell övergång till Allsvenskan.

 

 

Visa det här inlägget på Instagram

@hammarbyfotboll

Ett inlägg delat av Zlatan Ibrahimović (@iamzlatanibrahimovic)

 

 

Foto: Zlatan Ibrahimovic Parfums

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL