Snoh Aalegra bidrar med låt till TV-serien “Godfather Of Harlem”


Swizz Beatz står för musiken till den kommande serien.

 

 

Redan 2007 kom filmen “American Gangster” där drogbaronen Frank Lucas fostrats av den ökände New York-gangstern Bumpy Johnson. I september 2019 hade dramaserien om Bumpy Johnsons liv premiär, med Oscarsbelönade Forest Whitaker i hvuudrollen. Handlingen utspelas på 1960-talet och skildrar hur Bumpy kommer ut ur fängelse och ser sina hemkvarter (Harlem) styras av italienska maffian. I samma veva som medborgarrättsrörelsen får medvind, med Malcolm X i spetsen, initierar Bumpy förändringar i New York City och det amerikanska samhället. Se trailer nedan!

 

 

I samband med att serien sänts i USA har även musik släppt löpande till serien, sammansatt och kurerat av Swizz Beatz. Redan i september kom låtarna “Hallelujah” med Wale, A$AP Ferg och Buddy samt “Just In Case” med Rick Ross, DMX och Swizz Beatz.

 

 

Nu står det klart att svensk-persiska sångerskan Snoh Aalegra bidrar med musik till serien, i form av låten “Wolves Are Out Tonight”.

 

 

 

 

Serien hade USA-premiär den 29:e september och består av 10 avsnitt. Det är i dagsläget oklart om serien kommer visas på någon svensk streamingtjänst.

 

 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL