Smygkika på kommande FAM-videon “Rock With It”


Mc Melodee, Etzia, Kristin Amparo, Cleo, Shedney Ruffin, Sabina Ddumba, Feliciana, RBBP, D-Luzion, Neyney medverkar.

 

 

Musikutbytet FAM lanserades tidigare i år och har ambitionen att sammanföra talangfulla kvinnliga artister inom hiphop/urban genren för att göra musik tillsammans. Utbytet initierades av DJ:n Eka Scratch i Malmö som bokade in bokade holländska rapparen MC Melodee, något som snart växte till att Femtastic och dess motsvarighet i Holland (Dam Dutchess) inledde ett arbete för att aktivt sammanföra kvinnor och erbjuda scen, nätverk, stöd och inspiration för att öka jämställdheten i musik- och kulturbranschen.

 

Nu är FAM redo med en färsk singel/musikvideo betitlad “Rock With It”, producerad av Broke’nTipsy. Låten är ett samarbete mellan elva (!) artister/MC’s och är från en kommande EP som släpps sent i januari 2015 – på låten medverkar Kristin Amparo, Etzia, Cleo och Neyney från ‘Femtastic’ samt artisten Sabina Ddumba från Sverige, MC Melodee, Feliciana, MC Shedney Ruffin, RBBP och D-Luzion från ‘Dam Dutchess’

 

Bakom den animerade och färgstarka musikvideon, som släpps redan 9:e december, står konstnären Tjackie Shaun och animering/post-produktion crew Butter Beast. Redan nu bjuder FAM på en video-teaser som går att se nedan!

 

 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL