62429f791c0bfc1aba6ef852
Se uppträdanden av Linda Pira, Imenella och Movits! i Musikhjälpen


 

 

I måndags startade den årliga Musikhjälpen och temat för 2019 går under rubriken “Sex är inte ett vapen”. Sexuellt våld finns i krig och konflikter världen över och genom bidrag kan Musikhjälpen bidra till fysisk och psykisk vård för överlevare, till hjälp att driva rättsprocesser och möjlighet till utbildning för att undvika en framtid i fattigdom och utsatthet.

 

I början av veckan kunde vi se Sabinda Ddumba framföra singlarna “Conversation” och “Forgotten Ones” med Norlie & KKV bidrog med hiten “Ingen annan rör mig som du” samt estraden-samarbetet “Mer för varandra”.

 

I onsdags uppträdde även Imenella tillsammans med Diana ledan Iman och Gee Dixon. Igår kväll intog Linda Pira en lastbil för att framföra ledsinglarna “Gang Gang” och “Show för publik” från hennes nysläppta album medan Movits! gjorde en tolkning av Viktor Rydbergs klassiska dikt “Tomten”.

 

Se klippen nedan! Musikhjälpen 2019 pågår till och med söndag 21.00 och förutom dygnetruntsändningarna i MH-appen, P3 och i SVT Play, tv-sänds Musikhjälpen på SVT. Se schema på SverigesRadio.se.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Visa det här inlägget på Instagram

Movits gjorde en egen tolkning av Viktor Rydbergs klassiska dikt Tomten ❤️

Ett inlägg delat av Musikhjälpen (@musikhjalpen)

 

 

Foto: @musikhjalpen / YouTube

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL