60361bd489c0ae51e83f60c2
Se Guleed möta sin talang i första avsnittet av Nästa Nivå


Talangen Abdiraxiim släpper första singeln “Häller Upp”.

 

 

Under våren har Nästa Nivå 2020 gått av stapeln där vi bland annat kunnat följa avsnitten från talangernas audition och sett vilka fyra som blivit utvalda. Detta år är som bekant Fricky, Dree Low, Jelassi och Guleed coacher och nu får vi följa med dem på resan från att möta sina talanger till att skapa deras låtar.

 

Först ut i den fyrdelade singel-releaseserien från Red Bull Nästa Nivå 2020 är Guleed och hans talang Abdiraxiim med låten “Häller Upp”. I ett pressutskick beskrivs hans bakgrund:

 

“Via Göteborg, London och Nairobi har Umeå baserade Abdiraxiim tagit sig fram. Han blev förälskad i hiphop när han vid 7 års ålder för första gången hörde Jay-Z. Inte långt efter det hade han skrivit sin första vers. Under uppväxten har Abdiraxiim flyttat runt om i landet och på så sätt fått influenser från hela Sverige som bidragit till hans unika sound.”

 

 

Abdiraxiims “Häller Upp” är producerad av PJ Pipe It Up och beskrivs som en festhyllning med fokus på vikten av att hålla sig sansad och fokuserad i omgivningar där sådant beteende inte alltid uppmuntras. Se avsnittet med Guleed och talangen Abdiraxiim nedan, regisserat av ofbendz.

 

“Good kid, mad city – den e rough, jag har greppet på kragen jag drar den upp”.

 

 

 

 

 

 

Foto: Red Bull Nästa Nivå

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL