Scandinavia Reggae Festival avslöjar sina första bokningar


Köpenhamn får finbesök från Jamaica i slutet av augusti!

 

 

Efter förra årets succé presenterar nu Scandinavia Reggae Festival de första akterna till 2014 års festival på Refshaleøen i Köpenhamn! Det är inga mindre än Tanya Stephens och Busy Signal från Jamaica.

 

”Vi är väldigt stolta att kunna presentera två världsstjärnor inom reggae/dancehall scenen och vet att detta är två akter som passar perfekt till Scandinavia Reggae Festival” säger Olof Svensson, en av festivalens talespersoner.

 

 

Tanya Stephens som är aktuell med sitt nya album ”Guilty” kommer med sitt band att få publiken att sjunga med i oförglömliga klassiker som ”It’s A Pitty”, ”Theese Streets” och ”No More”. Busy Signal som gör sitt första besök på dansk mark någonsin har tagit dancehall till nya nivåer med sin låt ”Watch Out For This” med Major Lazer som har mer än 40 miljoner views på youtube och spelas flitigt av dj’s världen över!

 

 

Scandinavia Reggae Festival äger rum för andra året på Refshaleøen i Köpenhamn den 29-30 augusti. Festivalen arrangeras av personer från Danmark, Sverige och Norge.

 

 

 Mer info & biljetter: http://www.scandinaviareggaefestival.com/

 

 

 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL