adidas PushaT
Pusha T lanserar King Push” EQT tillsammans med adidas Originals


 

 

Adidas Originals är tillbaka med en limited-edition sko tillsammans den legendariska rapparen Pusha ”King Push” T. Detta är det tredje släppet i deras pågående samarbete.  Den limiterade ”King Push” EQT grayscale har en fräsch silhuett som är utformad genom tidigare EQT modeller från 90-talet, men är uppdaterad med högklassiga design detaljer. Skon har en sock-överdel i primeknit, full boost-sula och snygga detaljer i ormskinnsmönster. Adidas ikoniska tre ränder har lyfts fram i ett reflekterande material och hela skon kommer i en mäktig silverfärg. Denna sko, som är det senaste tillskottet till EQT serien, är gjord med ett avskalat designspråk som visar ett nytt fokus och en förnyad energi inför 2017 serien.

 

I en återspegling av hans personliga stil har Pusha T skapat en sko, med minimalistisk design, som kommer att bli en grundläggande del i varje vardagsgarderob.

 

‘KING PUSH’ EQT lanserades tidigare under hösten i USA och nu på lördag 28/1 släpps den i Europa.  Kolla in KING PUSH’ EQT på Caliroots.com

 

adidas PushaT.1

 

adidas PushaT.2Publicerat:
RedaktionenNULL