62ecc92f37b61a70cf0bee62
62f21b521d7541908e0e0022
PARTYNEXTDOOR är tillbaka – släpper två spår med Drake som gäst


Från kommande album – se releasemånad här!

 

 

UPDATE 25/11:

 

Natten till måndag kom beskedet som vi alla väntat på, i synnerhet efter releasen av två nya låtar i fredags. PARTYNEXTDOOR meddelade då att hans nya album släpps i januari. Av allt att döma är det det omtalade albumet “Club Atlantis” som äntligen kommer att få se dagens ljus, men än så länge är informationen knapphändig.

 

 

 

ORIGINALARTIKEL 22/11:

 

Utöver ett par samarbeten här och där har PARTYNEXTDOOR sannerligen hållit en låg profil de senaste åren. Men, sent igår återvände artisten och låtskrivaren med inte mindre än två nya låtar: “The News” och Drake-gästade “Loyal”.

 

Låtarna sätter såklart igång spekulationerna och förväntningarna på att PNDs tredje och mycket efterlängtade album, eventuellt betitlat “Club Atlantis”, är på gång. Ett album som han ska ha jobbat på sedan 2017 efter att ha släppt EP:s som “Colours 2” och “Seven Days”.

 

“I’m taking my time with this album. It’s straight party & unapologetic”, skrev han om albumet på Twitter för ett år sedan.

 

Även om vi inte har mer information om albumet än så länge så pekar detta åtminstone på att det kommer snarare förr än senare. Tills dess, lyssna på låtarna nedan!

 

 

 

 

 

 

Foto: Olav Stubberud

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL