Nytt på HBO Nordic i juli – se lista här!


 

 

I takt med att den sjätte säsongen av “Game of Thrones” börjar gå mot en storslagen säsongsavslutning, bjuder HBO Nordic på ett flertal nya TV-serier att se fram emot redan under juli-månad. Bland de finner vi bland annat den första säsongen av hyllade “Mr. Robot” samt premiärer av nya säsongerna av “Power” och “Ballers”.

 

 

I “Mr. Robot” får vi följa Elliot Alderson (Rami Malek), en ung programmerare som arbetar med IT-säkerhet på dagarna men även som hacker på nätterna. En dag förändras Elliots liv då en ledare för en hemlig hackergrupp rekryterar honom för att förgöra företaget som Elliot är anställd för att skydda. Dramat har belönats med Golden Globe-statyetter och en ny säsong har fått ett bekräftat premiärdatum i USA satt till den 13:e juli med New York-rapparen Joey Bada$$ i en av rollerna.

Säsong 1 kommer att finnas tillgänglig på HBO Nordic den 1:a juli.

 

 

Den hårdkokta 50 Cent-serien “Power” gör även återkomst i sommar då den tredje säsongen har premiär den 18:e juli. Handlingen fortsätter där den slutade i den andra säsongen då vi nu får följa Ghosts avsteg från den kriminella banan. Dock uppstår problem och konsekvenser som han inte kan fly ifrån. 50 Cent förväntas återvända i rollen som Kanan. Se trailer här!

 

 

Har ni saknat The Rock? Samtidigt som den tredje säsongen av “Power” har sin premiär, släpps dessutom den efterlängtade andra säsongen av “Ballers” där vi får följa Spencer Strasmor (The Rock), en före detta fotbollsspelare som byter karriärbana och blir rådgivare till aktiva spelare i ett soldränkt Miami.

 

 

Övriga TV-serier som kommer finnas tillgängliga är bland annat den tredje säsongen av Lebron James-producerade “Survivor’s Remorse” med premiär den 25:e juli, den andra säsongen av “Killjoys” med premiärdatum satt den 2:a juli, kriminaldramat “The Night Of” den 11:e juli och den efterlängtade Danny McBride-producerade “Vice Principals” den 18:e juli.

 

 

På film/dokumentär-fronten hittar vi “Looking: The Movie” och HBO-dokumentären “Open Your Eyes”.

 

 

 

// Blerim Mehmeti

 

 

 

 

Även en nionde säsong av “Curb Your Enthusiasm” har bekräftats med oklart premiärdatum.

 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL