Näääk teamar upp med Fricky, Denz och Jeff Roman på nya singeln “Cali”


“…tre människor som jag personligen ser som stora förebilder inom dagens musikindustri…”

 

 

Näääk från Stockholmsduon Näääk & Nimo har efter en framgångsrik karriär legat lågt med egen musik. Det senaste albumet “Mannen utan mask” kom ut 2012 och utöver gästverser och ett par låtar med Näääk & Nimo har det varit tyst. Men, i veckan annonserade han plötsligt att en nya singeln “Cali”, med Fricky, Denz, och Jeff Roman skulle släppas idag fredag. Mycket riktigt går låten nu att höra nedan.

 

På sociala medier skriver han i samband med avslöjandet:

 

“Yooo! MY PEOPLES! De dags för some neew shiet! På fredag släpper jag första singeln från mitt nya soloprojekt! Fick äran & jobba med tre människor som jag personligen ser som stora förebilder inom dagens musikindustri, DENZ, FRICKY och JEFF ROMAN! Tillsammans fick vi ihop en låt som vi döpte till CALI! Känns sjukt nice & äntligen få droppa lite nytt material för er gott folk! Så på fredag ere dags, LÅT OSS! CALI- ute 26/4 hope you enjoy! Mvh Näääkish!”

 

 

Att plocka in Jeff Roman för en riktig sommaranthem är ett smart drag av comebackande Näääk. Här får vi tropiska vibbar á la Jireel (före sin senaste, mörka EP) där Fricky bidrar med klockren refräng och vi får höra Denz i ett för honom nytt sound. Det är många som kommer uppskatta att Näääk inte försöker för mycket, utan håller sig till sin karaktäristiska rapstil som så många håller kär. “Cali” kommer med största sannolikhet fånga in både gamla och nya hiphoplyssnare och gå varm hela sommaren.

 

/Malkolm Landréus

 

 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL