Musikhjälpen 2015 i Linköping 13-19:e december – se artister & gäster här!


“Ingen ska behöva fly undan klimatet”

 

 

Musikhjälpen är ett insamlingsevent som funnits i Sverige sedan 2008. I en vecka, sammanlagt 150 timmar, sänder vi direkt dygnet runt i P3 och i SVT/SVT Play för att tillsammans med Radiohjälpen uppmärksamma och på olika vis samla in pengar till en undangömd humanitär katastrof; det är ett nytt tema i Musikhjälpen varje år.

 

I år har turen kommit till Linköping mellan 13-19:e december. Årets programledare är Kodjo Akolor, Gina Dirawi och Linnea Henriksson .

 

Årets tema är att “Ingen ska behöva fly undan klimatet”:

 

“Miljontals människor är just nu på flykt runt om i världen. Och det är inte bara krig och väpnade konflikter som är orsaken. De senaste fem åren har över 100 miljoner människor tvingats fly på grund av klimatrelaterade katastrofer. Det är alltså i snitt ca 2000 människor som varje timme måste lämna sina hem.”

 

 

En lång rad artister som besöka glasburen i Linköping, bland annat Ison & Fille, Petter, Mwuana, Adam Tensta, Maxida Märak, Sabina Ddumba, S.T.I.C.S., Rosh, OIAM med flera. Se schemat för samtliga gäster i Musikhjälpen här!

 

Följ Musikhjälpen här

 

 

I år finns det tre sätt att skänka pengar genom att önska låtar: Via SMS, via Swish och via kortbetalning.
SMS: Skicka ett meddelande till 72 999. Inled meddelandet med hur mycket pengar du vill skänka: 50, 100, 200, 300 eller 500 kronor. Skriv sen artist, låt och motivering
Swish: Swisha pengar till 9019506 och skriv artist, låt och motivering i meddelandefältet.
Kort: Gå in på http://t.sr.se/önskalåtar och klicka dig fram till kortbetalningen

 

 

musikhjalpen-2015-2-LS

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL