5f86cde6439fe73b7352d202
Maxida Märak släpper singeln “Vill ni se en stjärna”


 

 

I början av året släppte Maxida Märak den egenproducerade singeln “Baseball Bat” och i samma veva kunde vi se henne i Melodifestivalen 2018 där Maxida bjöds in som mellanakt för att tolka en tidlös svensk klassiker. Hon säger:

 

”’Vill ni se en stjärna’ var en sån där låt som gick snabbt att skriva klart. Inte för att den är enkel, utan för att den är självklar. Den var menad att komma nu, och tiden var helt rätt. Det säger någonting om våran samtid när en låt som har näsan 70 år på nacken, känns enkelt att kombinera med nutidens sound och budskap. Att köra den här låten live är kraft, råhet och framtid.”

 

Nu släpps äntligen låten, producerad i samarbete med duon MADFUN som även jobbat med bland andra Kygo och Ellie Goulding. Maxida har skrivit på med Playground Music Scandinavia för utgivning av sin musik som artist.

 

Under sommaren spelar Maxida live bland annat i samband med Musikens Makt, Storsjöyran, Statement, Piteå Dansar och ler, Lundakarnevalen, Öland Roots och Stockholms Kulturfestival. Hon är även aktuell på omslaget för det senaste numret av Nöjesguiden.

 

 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL