62429f791c0bfc1aba6ef852
Sommarpremiär för Quentin Tarantinos kommande film “Once Upon a Time in Hollywood”


Se första trailern här!

 

 

Den kultförklarade filmskaparen Quentin Tarantino är snart tillbaka med sin nionde långfilm som snabbt blivit både omtalad och efterlängtad. Förutom att det går att hitta stora namn i rollistan så som Leonardo DiCaprio och Brad Pitt så är handlingen baserad på de brutala händelser ägde rum under 1960-talet i USA när Mansonfamiljen satte skräck i ett helt land.

 

Många filmatiseringar, dokumentärer och böcker har baserats på morden och den beryktade sektledaren Charles Manson men aldrig ur samma vinkel som Tarantinos kommande “Once Upon a Time in Hollywood”. Handling ska enligt påståenden kretsa kring karaktärer runtom i Los Angeles sommaren 1969, däribland Rick Dalton (Leonardo DiCaprio), en före detta stjärna i en western-tv-serie, och hans stuntman Cliff Booth (Brad Pitt). Ett stort fokus sägs också läggas på ett av mordoffren Sharon Tate (som spelas av Margot Robbie).

 

“Once Upon a Time in Hollywood” har amerikansk biopremiär den 26:e juli och förväntas gå upp på svenska biografer den 9:e augusti. Alldeles nyss släpptes den första trailern för filmen som går att se nedan!

 

 

 

 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL