Ken Ring gör livsförändring i samband med sin 40-årsdag


“Idag börjar mitt nya liv.”

 

 

Efter en lång karriär i musikens tjänst, med landsomfattande turnéer och livet som på många sätt hör till, meddelar nu Ken Ring att han börjar ett nytt liv. På onsdagsmorgonen, bara några timmar efter hans 40-årsdag den 29:e januari, gick han ut med ett tydligt meddelande där han avsäger sig alkohol, cigaretter och allt som berusar. Detta för att fokusera på livet med familjen. I ett inlägg på sociala medier skriver han bland annat:

 

“Jag kommer aldrig igen dricka alkohol, röka cigaretter eller rusa mig för att må bra. Idag börjar mitt nya liv. Ett liv för mina barn, ett liv av dedikation, ett liv som jag aldrig levt. Livets rätta väg.”

 

Under 2019 och 2020 rundar Ken av karriären med albumet “Tack För Mig” och efterföljande turné. Se datum och städer nedan!

 

 

2019

 

29 JAN Kenya Diani Beach

29 JUN Mora Wasastugan*

26 JUL Väddö Elmstanatta*

05 DEC Karlstad Scalateatern

07 DEC Falun Kristinehallen

13 DEC Kungsbacka Teater

14 DEC Växjö Teater

20 DEC Kristianstad Teater

21 DEC Ystads Teater TBA

 

2020

18 JAN Borås Sagateatern

24 JAN Enköping Joar Blå

25 JAN Örebro Hjalmar Bergmanteatern

31 JAN Örnsköldsvik Folkan

01 FEB Umeå Vävenscenen

14 FEB Nyköpings Teater

15 FEB Eskilstuna Teater

21 FEB Jönköping Teater

22 FEB Trollhättan Hebeteatern

28 FEB Gävle Teater*

29 FEB Sundsvall Södra Berget

14 MAR Kalmar Teater

28 MAR Piteå Studio Acusticum

25 APR Borlänge Maximteatern TBA

25 JUL Visby St Nicolai (+) TBA

 

*Biljetter släpps inom kort

 

 

Visa det här inlägget på Instagram

Jag vill tacka alla mina vänner för mitt liv. Detta inlägg är för att idag startar jag mitt nya liv. Jag kommer aldrig igen dricka alkohol, röka cigaretter eller rusa mig för att må bra. Idag börjar mitt nya liv. Ett liv för mina barn, ett liv av dedikation, ett liv som jag aldrig levt. Livets rätta väg. Sen jag va 10 har jag sprungit i en dimma. Idag går jag ut ur den, mest för att jag har möjligheten att bli nått. Nått större än allt jag sett, nått rikare än alla pengar jag hållt i. Ett liv med kärlek. Efter idag vill jag att ni alla, alla ni som äter med mig. Led mig aldrig igen mot mörkret, låt oss se ljuset. Och en dag, kanske vi blir nått. Nånting iallafall, nånting människan behöver. Och en dag kanske jag kan va stolt över mig själv…. 40 år, 40 till kom bara. Jag är redo!!! Vi ses……………..

Ett inlägg delat av Ken Ring (@realkenring)

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL