62b170dadc4101037e075fe2
62a83ff970c4fd62de0588d3
Ison & Fille släpper nya albumet “Vackra liv”


Gästas av Jaqe, Mwuana, Cherrie och Imenella m.fl.

 

 

Efter månader av förväntan sedan första singeln “Pengar” i december, är det nu dags för Ison & Fille att leverera sitt sjätte studioalbum i sin helhet. Anförd av singlarna “Vinnare” (med Imenella och Cherrie), “Ny dag” och “Du” får vi nu totalt nio spår på albumet “Vackra liv”, som blir duons första skiva på fem år. Gäster inkluderar utöver tidigare nämnda Cherrie och Imenella även Jaqe (som sjunger på “Fenix”), Lamix, REZ, L1na och Mwuana.

 

Albumet är producerat av Mack Beats, utom “Vinnare” som K-One står för, samt låten “Blessings” som är producerad av Elai. Om albumet säger duon:

 

“Vackra Liv är en hyllning till det vackra vi har omkring oss – vänner, familj, kärlek och gemenskap. Men det handlar även om att se det vackra i det fula; det goda i det onda, att försöka se ljuset i det mörka runt omkring oss och i oss själva. Vackra Liv handlar om att acceptera alla livets sidor, om styrkan att vara i kontakt med sin egen sårbarhet och inte drivas av sina rädslor och tillkortakommanden. Så länge det finns liv finns det hopp.”

 

I sin recension av albumet skriver musikredaktör Malkolm Landréus bland annat:

 

“‘Vackra liv’ är inget dåligt album, men det är på sin höjd ett skelett av vad det skulle kunnat bli. Låtar som ‘Vinnare’ och ‘Fenix’ har på papper potential att bli höjdpunkter, men där den förstnämnda slarvas bort i en ihålig produktion misslyckas man på ”Fenix” att kapitalisera på en sällsynt och fin Jaqe-feature i en rörig variant av Kanye Wests ‘Yikes’.”

 

Läs hela recensionen HÄR och lyssna på albumet nedan!

 

 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL