617947648d82550d4e0b7682
DJ Black Moose släpper första singeln från kommande albumprojekt – lyssna på “Nasty”


Gästas av Mawuli (f.d. Lazee), Näääk & Nimo, Jaqe, Chapee, Lilleman, Denz och Sam-E.

 

 

DJ Black Moose är allmänt känd som Sveriges hårdast arbetande DJ och har förutom att vinna Kingsizes pris som “Årets DJ” 2013, 2014 och 2015 turnerat flitigt både själv och tillsammans med bl.a. Näääk & Nimo. Han har även öppnat för artister som 50 Cent, The Game och nu senast Fat Joe. Black Moose blev även utvald att jobba med amerikanska tv-kanalen BET för att spela in den första svenska BET-cyphern någonsin nyligen.

 

 

Idag släpper han första singeln från det kommande albumprojektet betitlat “Från motgång till framgång”, där Black Moose kommer arbeta med några av Sveriges främsta producenter och rappare. Kontaktnätet får vi se prov på redan här, då inga mindre än Mawuli (f.d. Lazee), Näääk & Nimo, Jaqe, Chapee, Lilleman, Denz och Sam-E gästar. Produktion står Charlie Bernardo för.

 

 

Att få ett DJ Khaled-liknande album från en aktör med den här typen av kontaktnät sätter förstås ribban automatiskt väldigt högt. Albumet har alla förutsättningar att bli något alldeles speciellt och “Nasty” är ett kittlande smakprov på vad som komma skall. Här påminns vi bland annat om Näääks silkeslena flow, Jaqes obevekliga tungviktsaura, att Lilleman lever och frodas och att Chapee fortsätter sin formtopp på svenska. Detta är en ordentlig banger, innebandy-technot till trots.

 

/Malkolm Landréus

 

 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL