62b170dadc4101037e075fe2
62a83ff970c4fd62de0588d3
Alex Ceesay och Black Ghost bidrar med musik till “ALEX” säsong 2


Viaplay-serien, med Dragomir Mrsic i huvudrollen, har premiär 24:e maj.

 

 

Nästa vecka är det premiär för andra säsongen av Viaplays internationella succédrama “ALEX”, med Dragomir Mrsic i huvudrollen som den djupt korrumperade polisen Alex Leko. Han sitter nu i fängelse efter händelserna i första säsongen, och är beredd att göra vad som helst för att få komma ut till sin familj. Den kommande säsongen beskrivs av Viaplay:

 

“En polis värsta mardröm är att hamna i fängelse. Den mardrömmen är priset Alex Leko  får betala efter händelserna i första säsongen av Viaplays originalserie ALEX, där den korrupta Göteborgspolisen gick långt utanför lagens gränser för att rädda sin son. Nu sitter han inlåst bland tungt kriminella som hatar poliser. Och hans familj har förlorat allt. Men Alex får en sista chans att rentvå sitt namn och påbörja ett nytt liv, ett erbjudande som kastar honom ut i ännu en desperat kamp för att skydda människorna han älskar mest.”

 

 

I den nysläppta officiella trailern går det att förhandslyssna på en ny låt av rapparna Alex Ceesay, Black Ghost och Lavon, specialskriven för den nya säsongen av serien. Black Ghost meddelar även till Kingsize att WAVYGANG Productionz har fått exklusiva rättigheter att släppa det officiella soundtracket till serien. Soundtracket kommer ha titeln “ALEX SEASON 2 – Black Ghost ft Lavon och Alex Ceesay”.

 

“ALEX” säsong 2 har premiär 24:e maj på Viaplay, se trailer nedan. Kolla även in säsong ett nu på Viaplay: https://viaplay.se/serier/alex

 

 

 

 

Black-Ghost-Lavon-S

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL