Abidaz utlovar en ny låt varje vecka – under ett helt år!


 

 

Abidaz meddelade 2016 att skivan “Respektera Hungern” skulle bli hans sista album. Efter diverse problem drog han sig undan från rampljuset och har senaste åren valt att att fokusera mer på arbetet med nya artister, samt att skriva nya låtar.

 

 

Efter ett antal singelsläpp och samarbeten under 2018 och 2019 bjöd Abidaz häromdagen på nya singeln/videon “48hrs”. Men det tar inte slut där. Denna singeln kommer följas upp av en ny låt två veckor senare – för att sedan följas av en ny låt varje vecka under ett helt år! Detta framgår i ett pressutskick från Abidaz management. Ett mastodontprojekt som kräver både skaparglädje och disciplin kan tänkas.

 

Till dess att vi får höra fler låtar (under ett år framåt) kan vi beskåda musikvideon till “48hrs” nedan. Videon har har producerats av Jenna Kadhum, som tidigare arbetat med Tekashi 6ix9ine, OT Genasis samt Cardi B för produktionen av “Bodak Yellow”. Tillsammans med hennes team från UrbanMass regisserades videon av Stefan Redjimi och Saga Berlin (Niceguzz).

 

 

 

 

 

 

Foto: Press / UrbanMassPublicerat:
RedaktionenNULL