Auktioneras ut till förmån för Friends arbete mot mobbning.

På juldagen kommer en ny barnfilm upp vita duken “SNOBBEN: THE PEANUTS MOVIE”.

Som vi alla vet så älskar Snobben sin hundkoja och i ett samarbetet mellan Twentieth Century Fox och Friends designar just nu konstnärsduon Klive och Kaos från Graffiti Sthlm, inspiratören och TV-personligheten Mårten Nylén samt Let’s Dance-dansaren Daniel da Silva var sin hundkoja som ska auktioneras ut.

– Att få hjälpa Friends i deras kamp för ett bättre samhällsklimat är för oss en ära, säger Klive och Kaos, Graffiti Sthlm.

Samtliga unika hundkojor kommer att auktioneras ut på Tradera mellan den 3-21:a december och pengarna går oavkortat till Friends arbete mot mobbning. Friends insamlingschef Karin Schütz betonar att det faktiskt går att stoppa mobbning genom att utveckla forskningsbaserade metoder och att samarbetet frigör fler resurser till deras arbete.

– Vi är väldigt glada över det här samarbetet då Friends värdegrund går hand i hand med Snobben: The Peanuts Movies värderingar. Om Snobben-filmen kan hjälpa till i arbetet mot mobbning är inga gladare än vi, säger Mattias Lundin, Marknadsdirektör Twentieth Century Fox Sweden AB.

Den 14-20:e december ställs Snobbens nydesignade kojor ut på So Stockholm i Kungsträdgården. Det är fri entré och alla som vill är välkomna.

Auktionen för hundkojorna äger rum här på Tradera;

http://www.tradera.com/campaign/snobben.