5ddd479890586538a7456db3
Kingsizemagazine.se
Spel att se fram emot 2014!


Läs om några av årets mest spännande spelreleaser!

 

2013 var ett fantastiskt spelår. Aldrig tidigare har så mycket spel släppts på så kort tid och aldrig tidigare har något så bra blivit ett problem. Min tid räckte helt enkelt inte till. Hur mycket jag än spelade låg det ändå minst fem rykande färska spel kvar som väntade på att få spelas. Jag är rädd att år 2014 kommer att bli ännu intensivare. här är två spel borde ni hålla ett extra öga på:

 

TitanFall

”Infinity Ward”-avhopparna ”Respawn Entertainment” ligger bakom kanske ett av årets mest intressanta titlar.
Tänk er ett spel med de bästa elementen från Battlefield-serien kombinerat med tvåbenta och enorma krigsmaskiner á la japansk anime. Allt detta applicerat i en mörk och krigssargad framtid. Du tar rollen som antingen en fotburen soldat eller en pilot i just en av dessa gigantiska ”Titans”. Sedan brakar ett fullständigt helvete loss när spelare gör upp mot varandra online i ett slag som du sällan skådat. Spelet släpps 2014-03-13 till Xbox 360, Xbox One och PC.

 

 

Lär mer HÄR

 

UFC – TBA

MMA är en av världens snabbast växande sporter och jag har följt denna fantastiska sport sedan den allra första UFC-galan släpptes på VHS back in the days. Mycket har hänt i sporten sedan dess, i synnerhet ur den kommersiella synvinkeln. Att en av världens bästa fighters i lätt tungvikt är svensk gör inte saken sämre. I höstas fick vi uppleva förmodligen en av årets bästa och mest intensiva matcher då Alexander Gustafsson gick en titelmatch mot ”lätt tungvikt”-mästaren Jon Jones. Jones har dominerat som mästare i sin viktklass och ingen motståndare har ens varit i närheten av att rubba hans kungatron. Då kliver Alexander Gustafsson in i oktagonen och ger Jones en match han aldrig kommer glömma. Dock räckte det inte hela vägen fram utan Jones vann på domslut efter fem brutalt jämna ronder. Många (inklusive jag själv) anser att Gustafsson vann den matchen. Vi har nu ett nytt UFC-spel att se fram emot, och vilka två pryder omslaget om inte Jones och Gustafsson? Utifrån de filmer och trailers som jag har sett från spelet ser detta ut att bli något i hästväg. Animationerna, fysiken och variationen är på världsnivå och jag ser en höst fylld av slagsmål i soffan framför mig. Släpp spelet nu, jag orkar inte vänta mer!

 

 

Lär mer HÄR

 

///Rapper TedPublicerat:
Rapper TedNULL