the crew S
The Crew – kör järnet och hämnas brorsans död


Ladda upp med nitro och nya stötdämpare!

 

 

Du är en taggad streetrace-förare som infiltrerar det Detroitbaserade 510 crewet åt FBI. Varför? För att din bror är död på grund av 510-gänget. Nu börjar en racingresa som sträcker sig över hela Usa i jakten på hämnd och achievements. Single player-kampanjen på cirka 20 timmar bjuder på flera RPG-inslag. Det finns sex olika bilklasser som täcker de flesta körbehov och modifikationer till bilar låser spelaren upp allt eftersom. Kombinationerna känns oändliga. Hoppa över solstekta sanddyner med raid-klassen för att sedan ta dig till New York och utmana kaxiga motståndare i street- eller perf-klassen. Räkna med att jagas av polisen.

 

 

The Crew är även ett MMORPG där upp till åtta spelare kan delta i race och utmaningar samtidigt. Skapa ett eget crew och kör fyra mot fyra till exempel. Den öppna världen gör det möjligt att köra överallt utan några laddningsskärmar. Och självklart är det möjligt med free play och sidospår. Från Kust till kust tar resan 90 minuter. När en förare äntrar en stad kommer andra spelare i samma område att markeras och kunna matchas ihop för olika utmaningar. Single- och multiplayer-spelandet kräver inga nya menyer för att byta spelläge utan allt sker sömlöst.

 

Gränsöverskridandet gör att The Crew inte bara handlar om att sätta sig bakom ratten och köra race efter race. Nu finns en historia som väntar på att berättas och en värld som väntar på att upptäckas.

 

 

//Robin Herzog

 

 

Se trailern nedan:

 

 

The Crew släpps till Windows, Playstation 4, Xbox One och Xbox 360
Utvecklare: Ivory Tower, Ubisoft Reflections (Asobo Studios: Xbox 360)
Utgivare: Ubisoft
Release: 2:a december 2014

 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL