Super Smash Bros for Wii U S
“Super Smash Bros.” till Wii U – det finns inget skönare än en smash attack


Blinka lilla stjärna där du blev smashad se och lär.

 

 

Legendarerna är äntligen tillbaka. Pikachu, Samus, Fox, Kirby, Link, Ness, Mario och massvis med gamla favoriter trängs med splitternya karaktärer i det kommande Super Smash Bros. Nintendo bjussar på en sedvanligt färgsprakande och tokig fightingupplevelse som denna gång rör sig mer mot det kvickare och explosivare Melee än det långsammare Brawl. Och för första gången sker allt i full HD.

 

Totalt 51 karaktärer är spelbara varav 34 är med i spelserien sen tidigare. Det betyder att 17 karaktärer är sprillans nya. Bland nykomlingarna syns bland annat Bowser Jr., Mega Man, Greninja, Duck Hunt, Shulk, Wii Fit Trainer och Lucina. Ungefär 23-24 banor kommer att vara spelbara och räkna med gamla godingar som Final Destination och Onett.

 

Arrangera skräddarsydda matcher med egna val av regler och items och spela upp till fyra spelare i soffan. Flödande adrenalin, förnedring av förlorare och allmänt tjutande ingår i Smash-upplevelsen. Varför inte testa på att gå online och utmana resten av världen i de två spellägena “For Fun” och “For Glory”? Den största skillnaden mellan spellägena är att For Fun erbjuder slumpade banor och items medan For Glory erbjuder banor i form av en enkel plattform och utan items. Ett Single player-läge finns också med där det går att vinna större belöningar genom att öka svårighetsgraden.

 

Den 5:e december lär bli en episk dag för många gamers där ute. När det pinfärska Super Smash Bros. for Wii U dimper ned i butikshyllorna den 5:e december vet man att det snart påbörjas löjligt många flippat långa Smash-a-thons. Bon courage!

 

 

//Robin Herzog

 

 

Kolla in Gameplay nedan:

 

 

Super Smash Bros. for Wii U släpps till: Wii U
Utvecklare: Sora Ltd. och Bandai Namco Games
Utgivare: Nintendo
Release i Europa: 5:e decemberPublicerat:
RedaktionenNULL