Umeå i sitt esse


Jag har många gånger sagt hur grymt Umeå är, jag tror att resten av friidrottssverige kan hålla med om det efter det grymma SM:et vi hade här i början på augusti. Men till något helt annat, jag var lyckligt lottat att få en biljett till Umeå Galan! Det är bland det roligaste jag har gjort, alla företagare i Umeå är samlade under ett och samma tak för att ta emot priser inom diverse olika kategorier. För min del så rullade jag som vanligt, jag reppade inget företag utan jag reppade mig själv. Men det är ett ypperligt tillfälle för en enskild idrottare att vara där och nätverka med alla dessa fantastiska företag som verkar här i stan.

 

Jag måste vara ärlig och säga till alla er friidrottare i större städer så som Stockholm, ni vet inte vad ni missar ! Umeå är jag, jag är Umeå … jag kommer inte lämna denna stad för vi har allt som behövs och mycket därtill!

 

Jag vill tack Benny Karlsson som böjd med mig till Umeå Galan men jag vill också tack vår inom kort fd. kommunalråd Lennart Holmlund, du med så många andra har gjort en fantastisk insats för att få vår stad att blomstra. Tack så mycket för det, jag är stolt över att vara Umeåbo

 

 

 

Glöm inte att klicka in och följ på Instagram  och på min Facebooksida 

 

Facebook @ O’Dain Rose

 

Instagram @ OdainRose

 

 

 

That’s what’s up suckers!

/O RosePublicerat:
O'Dain

Relaterat


NULL