Team Rose


Jag önskar att jag kunde tacka alla personligen som finns i min ringhörna och tror på mig, utan er hade inget av det jag hittills åstadkommit varit möjligt. Dom kommande veckorna ska jag hitta ett sätt att tacka er. Ni alla ingår i Team Rose och det ska märkas.  Hädanefter ska Ni alla som vill ingå i Team Rose få ta del av saker jag gör på min resa mot toppen. Hoppas vi ser till att Team Rose blir en ända stor familj, för vad är man utan familj och vänner.

 

Dom senaste månaderna har det hänt en del –  Det har såklart inte bara helt spikrakt upp, men vilken karriär är det ? Inomhussäsongen var präglad av lite motgång men också väldigt mycket glädje. Har lite bekymmer till en början då jag inte hade balans i kroppen. Det löses väldigt snabbt och smidigt när jag väl tog tag i det genom  Widings akupunktur samt Mikael Johansson på rygg och ledkliniken. Det absolut roligast var självklart IEM i Prag, där det blev en Semifinal och årsbästa. Resan till Prag var helt underbar, grymt landslag med otroliga personligheter men inte att glömma många grymt bra resultat. Svensk friidrott är på gång igen.

 

På tal om svenskfriidrott så som många vet valde jag att avstå stafetten förra åren, men nu kan jag stolt säga att jag tackade ja. Så det bär av till Formia (2h45m utanför Rom) med 9 andra snabba grabbar. Där ska vi börja smida för att bli det bästa svenska stafettlaget någonsin, potentialen finns helt klart så mot VM i Beijing 2015 & OS i Rio De Janeiro 2016.

 

 

UntitledO'Dain | Kingsizemagazine

Photo: Niklas Lindskog

 

 

 

“To be successful you must accept all challenges that come your way. You can’t just accept the once you like”

– Mike Gafka

Check out my  Instagram  and Facebook page

 

Facebook @ O’Dain Rose

 

Instagram @ OdainRose

O’Dain | Kingsizemagazine


Publicerat:
O'DainNULL