5df24bf1aa4df00f45798272
Starkt team bakom mig


Jag vill bara gratta min härliga sponsor. Det är nämligen så att dom blivit nominerade inom olika kategorier i den kommande Umeågalan. 6 november så smäller det !

 

VK:s Varumärkespris

Utdelare: Västerbottens-Kuriren AB.

 

Umeå Energi

”Ett testamente på 67 000 kronor blev startskottet för Umeås första gatubelysning för över 100 år sedan. Och i dag, med fem affärsområden, fortsätter bolaget att lysa upp Umeåbornas tillvaro, dygnet runt och året om”.

 

Umeå Energi och jag har haft ett bra samarbete sedan 2010, jag är stolt att säga att se att ett så CSR medvetet företag uppmärksammas! Tack för dessa 4 år, ser framemot många kommande år tillsammans 

 

Umeå 2014

”Det var många som slog vad: Umeå klarar inte av att vara kulturhuvudstad. Men alla gemensamma krafter har gjort det på ett sätt så att tvivlarna inte fått rätt. Året är en stor succé, det har nu många fått inse. Från hela Europa hörs ropen skalla. Umeå har något bra för alla och det är ingenting vi döljer. Fortsättning följer…”

 

Umeå 2014 har funnits med i teamet sedan 2012. Ni är en del av Umeås starka män, allt från kultur till sport satsar ni på och det är till en stor förtjänst att Umeå växer så mycket som det gör.  

 

Årets Företagare

Utdelare: Företagarna Umeå.

 

Anders Ford Alfredsson och Fredrik Hultman, Invito och Allstar

”Anders Alfredsson och Fredrik Hultman har med Invito och Allstar väckt ett slumrande torg och skapat mötesplatser för alla som bor och verkar i denna stad. De driver hållbara och framgångsrika företag och ses som en viktig del i stadens utveckling”.

 

Samarbetet med “Ford” & “Hutte” har inte alls varit länge, men vad ska man säga… Killarna kan! Jag har privilegiet att vara den del av Team Allstar sedan denna sommar. Detta team täcker allt från mat till fest, det är där umeå hänger. Man kan kort säga att Allstar blivit dom vuxnas “ungdomsgård”, bra jobbar killar ! 

 

 

Glöm inte att klicka in och följ på Instagram  och på min Facebooksida 

 

Facebook @ O’Dain Rose

 

Instagram @ OdainRose

 

 

 

That’s what’s up suckers!

/O RosePublicerat:
O'DainNULL