IVM, Lag-EM, så ännu en gång.


Kan det vara så att alla dessa fiaskon som jag radat upp under 2014 börjat sätta sig i huvudet ? Först Inomhus VM i vintras sen Lag-EM  och nu EM.. jag känner mig så trött på att hatta på 10,5 tider. Ja jag vet att det inte är någon lösning att sluta friidrott men en paus skulle kanske inte skada ? En paus där jag bara kan vara, där jag kanske kan släppa den inre pressen som jag bygger upp. Om jag ska vara ärlig så har jag aldrig varit så knäckt efter ett lopp som efter detta. Så frågan är vad är det för fel på mig ? hur kan jag vara så förstörd efter att jag kommit till EM och varit 1/10 ifrån en Semifinal ?

 

Resten av denna säsong blir att göra mitt bästa, sen måste jag verkligen sätt mig ner och fundera på vad jag gör som är så totalt fel. För om jag ska vara ärlig nu (vilket man sällan ska vara på social medier) så har jag gått från världen sug till friidrott till väldigt litet. Ser inte glädjen i att åka på mästerskap och
DRIG ta sig vidare. Tre mästerskap – tre fails.

 

Jag ska ta lite paus från bloggen och andra social medier, vet inte hur länge.  kanske är på bättre humör imorgon 😉 är som sagt kräfta (känslomänniska). För just nu måste jag hitta tillbaka till glädjen i detta. Det är ju som sagt inte alla som tar sig till ett EM, haha antar att det är en bra start att börjar tänka så ?

 

 

 

10602897_10202784510155602_244301803_nPublicerat:
O'DainNULL