I’m Back !


Äntligen är jag där. Jag har sakta men säkert börjat komma över EM, börjat titta framåt istället. Jag har kommit fram till att det kanske var en lite överdrift att säga att jag har gjort ännu ett fiasko. Men tro mig det är inte lätt att se på saker, speciellt saker som man brinner för så otroligt mycket på ett objektivt sätt i stundens hetta. Men nu när jag fått lite distans till allt har jag insett att det bara är sport jag håller på med. Vem är jag som får deppa över att det inte gick exakt som jag ville på EM när det det finns Världssvält, krig,  mänskliga rättigheter som ignoreras, folk som kanske drömmer om att göra ett EM men kanske inte kommer få chansen eller kanske inte lyckades just denna gången. Jag tror att dom senaste mästerskapen fått mig att växa som person. Jag kommer helt klart att värdesätta framgångerna mycket mer och verkligen njuta av stunden, men samtidigt försöka lära får motgångarna. Jag måste inse att jag är lyckligt lottad.

 

Men till en viktig del i min veckas “soul-search” är att blicka framåt, och vilka roliga händelser har jag inom en snar framtid ? Jo jag gör nämligen debut i Diamond Leauge, DN Galan på Torsdag klockan 20:55. För första gången känner jag skumt nog ingen press, inga förväntningar. Jag ska bara gå in och göra mitt absoluta bästa för stunden. Jag går inte in för att vinna, för killarna jag möter har alla sprungit mycket snabbare. Jag ska njuta av situationen under dessa sekunderna (förhoppningsvis så få som möjligt).

 

Startlistan för loppet, haha det ska bli kul 🙂 Skärmavbild 2014-08-19 kl. 11.39.22 em

 

Jag vill bara tacka er alla som stod bakom mig, för jag har alltid trott att jag står ensam i detta. Men nu vet jag att så är inte fallet. Tillsammans är vi starka med ert stöd är jag ostoppbar ! Tålamod och hard work så kommer jag vara där en vacker dag.

 

 

Untitled

 

 

Glöm inte att klicka in och följ på Instagram  och på min Facebooksida 

 

Facebook @ O’Dain Rose

 

Instagram @ OdainRose

 

 

 

That’s what’s up suckers!

/O Rose

 

 

 

 Publicerat:
O'DainNULL