EN obefogad stolthet


Jag postade denna artikel för några dagar sen, den handlar om uppstartandet av friidrotten i min lilla hemby Hörnefors. Artikeln säger att Hörnefors  IF har startat upp en friidrottssektion där de har många barn, och känner jag Hörnefors rätt så är det en massa talanger som jag bara hoppas ska kunna blomma ut. Det dröjer nog inte länge tills att jag inte är snabbaste i Hörnefors genom tiderna. Jag hade lätt velat vara HIF:are om det fanns friidrott i HIF när jag startade med friidrotten, hörnefors är min moderklubb och kommer alltid ha en plats i hjärtat. Jag saknar Hörnefors men tyvärr är sällan tillbaka dit nu förtiden, det inre lugnet jag får varje gång jag är där är helt obeskrivligt. Kanske är det dags att åka tillbaka och hälsa på ?

 

 

En rolig anekdot är att Kristófer Rönnlund som är på bilden är inte vem som helst, utan han är lille bror till självaste innebandy proffset Alexander Rönnlund. Det som glädjer mig här är att Kristófer väljer friidrott, visst är du lika stolt över det Alex , han ska ju bli nästa friidrottsproffs 😉

 

Skärmavbild 2014-09-10 kl. 11.58.37 fmO'Dain | Kingsizemagazine
Till artikeln klicka HÄR

 

 

 

För någon dag sen fick jag hem min nya klocka, det är en SEIKO Astron. Jag måste tacka SEIKO Norden för klockan och säga att jag är så sjukt nöjd !

Skärmavbild 2014-09-10 kl. 11.27.41 fmO'Dain | Kingsizemagazine

 

Glöm inte att klicka in och följ på Instagram  och på min Facebooksida 

 

Facebook @ O’Dain Rose

 

Instagram @ OdainRose

 

 

 

That’s what’s up suckers!

/O RosePublicerat:
O'DainNULL