5ebe5f2072aaf323604db793
Den alldeles för långt gångna del 2


Jag har blivit uttagen till Finnkampen, det var inget jag trodde i början av denna väldigt struliga säsongsstart, när man inte kunde springa alls i slutet av april till att tappa motivationen under maj och sen återfå den när jag väl befann mig i Falun.

 

Flytten till Falun har varit en otrolig upplevelse, jag har fått en ny grupp, ny tränare, ny stad och nya vänner. Detta säger inte att jag inte saknar det gamla, men det är just vad det är .. det gamla. Jag är mer övertygad nu än någonsin att jag behövde denna flytt och miljöombyte för att vidhålla motivationen, jag märker nu att detta fick motivationen att öka. Jag ser faktiskt framemot en uppbyggnadsperiod.. hur sjukt är inte det att JAG av alla människor säger det ?!

 

Jag kan dock inte säga att det enbart är flytten som ökat motivationsnivån utan det är också en del uppdrag som jag fått. Jag ska nämligen vara med i Botskyra (Michel Torneus hoods) på en invigning av en IP,  det ska bli sjukt roligt att få träffa och springa mot barnen där.  Det är svårt att ranka sånna här saker, uppdrag som dessa är alltid ett privilegium men jag tror ändå att detta ligger mig lite närmare hjärtat då det handlar om sjuka barn

den meningen som berör mest är

 

” Efter att ha  lyssnat på barnens högsta önskemål är du en särskild person som skänker dem glädje.”

 

Ni förstår inte hur glad man blir när folk faktiskt kan få lite glädje i det man gör. Jag är så otroligt hedrad att få vara med och ska verkligen ta tillvara på detta fina tillfälle.

IMG_5764O'Dain | Kingsizemagazine

 

 

Check out my  Instagram and Facebook page For updates and soon some competitions where you can WIN some nice things.

 

Facebook @ O’Dain Rose

 

Instagram @ OdainRosePublicerat:
O'DainNULL