Då var det över.


Nu är säsongen äntligen över. Det har varit en lång, jobbigt men ändå lärorik och rolig säsong, nu är det två veckor “semester” för att sedan börja bygga för 2015. Min säsong har varit väldigt upp och ner men det blir lätt så när man ska lära sig  nya saker och samtidigt försöka implementera det i träning och tävling under säsongens gång. Tanken är att sakerna jag jobbat på denna säsong ska sitta i ryggmärgen.. men så långt har jag inte kommit ännu, men jag ser verkligen framemot 2015!!

 

Finnkampen slutade inte som jag hade tänkt, självklart ville jag vinna men jag är otroligt nöjd med en andra plats, speciellt med tanke på senast (första gången) jag sprang 100m individuellt så kom jag 4:a så en andra plats är mycket bättre än det. Man får se till det små stegen så länge det går i rätt riktning. Desto roligare var mailet jag läste efter finnkampen. Det är en stor ära och någonstans en egoboost att faktiskt få detta i MIN inkorg…

 

10660247_10152238042026459_3926289272287981643_n

 

 

Dresscode: Suit up ! 

 

Jag vill tacka alla som varit bakom mig och stöttat mig under denna berg- och dalbana till säsong. Skulle aldrig klarat det utan er, stort tack till : Adidas, Kummin, Allstar, Burlin Motor, SMS audio, Umeå Energi, UPAB, INAB, Umeå näringsliv, Dragonskolan, IFK umeå. Men kanske det viktigaste av allt Anneli (min coach) m. fam., min familj, vänner Mario (min agent). TACK ALLESAMMANS !

 

 

Foto: Ryno Quantz

Foto: Ryno Quantz

 

Glöm inte att klicka in och följ på Instagram  och på min Facebooksida 

 

Facebook @ O’Dain Rose

 

Instagram @ OdainRose

 

 

 

That’s what’s up suckers!

/O RosePublicerat:
O'DainNULL