5ddd479890586538a7456db3
Skånes Tipshörna aka Just Win Baby!


SkånesTipshörna

 

 

Shu, hallå och hejsan på er alla tipsare där ute! Välkomna till ännu ett förträffligt avsnitt av Skånes Tipshörna aka Just Win Baby!

 

 

Ja, precis som jag sa förra gången, hemmaplan är en stor fördel och dessutom är det favoriten som har hemmaplan så inte mycket att göra med odds som är mindre än minst. Tipskungen skyller på hjärta, men låt mig säga så här hade det funnits höga odds på troliga vinnare så hade Tipskungen tipsat loss.

 

 

Conferancefinalerna är på söndagkvällen och börjar med Green Bay Packers at Seattle Seahawks. Två väldigt, väldigt bra lag Packers är inte på något sätt borträknade, men att stå 3,55 ggr pengarna talar sitt tydliga språk – Seahawks och den 12:e mannen är otroligt bra. Kan inte komma ihåg sist Packers hade 3,55 i odds i någon match oavsett säsong!

 

Så bara av den anledningen tycker jag att ett spel på Green Bay Packers som vinnare är givet, men med två så här bra lag så tror jag att chansen att det blir förlängning är väldigt stor så ett spel på lika efter 60 min är också klokt. Här är ju oddsen från 15,0 upp till 50,0 om ni vågar tippa halvleksresultatet också vill säga.

 

Sen går det ju faktiskt lika bra att grotta ner sig i vem som gör första TD osv, men tänk på att det är väldigt låg utdelning med tanke på risken i alla fall i min värld. Någonting som är betydligt mindre risk, men med mer utdelning är huruvida Kam Chancellor eller Richard Sherman kommer göra mer eller mindre än 0,5 interceptions här skulle jag spela “Ja” på båda, oddsen är 3,60 för Kam och 2,85 för Richard så ska ni bara tippa en välj Kam.

 

Så när vi då valt att lira på minst en INT till Kam, spela på minst en INT från A-rod också och kom även ihåg att spela på att något av lagens defence eller special teams gör poäng.

 

Där har ni det!

 

Alla varianter på spel och odds hittar ni här Packers at Seahawks

 

 

Då så äntligen dags för andra och sista finalen denna säsong! Indianapolis Colts at New England Patriots och även här börjar jag med mina egna bevingade ord från förra omgången när jag tippade Patriots “SÅ med andra ord förvänta er det oförväntade..” 

 

Om ni inte redan hajat det så är det precis detta som är Patriots storhet, Pats krossade Ravens som jag sa på ett oförväntat sätt, eller ja, jag sa det ju och Brady passade mer än Patriots sprang med bollen så även där bevisades min teori vara alldeles på pricken rätt.

 

Nog med ryggdunk på mig själv, men sanningen är Patriots är inte Broncos och Brady är inte Peyton så lyft på hatten för Colts som vunnit ytterligare en match i slutspelet jämför med förra, men åker ut igen mot Patriots. Visst Colts är ett bättre lag nu, mer komplett lag än om man jämför med tidigare var dem har varit och Luck blir bara bättre och bättre och kanske kanske hade dem kunnat vinna mot Patriots om dem spelade hemma, men så är ju inte fallet.

 

Alltså Patriots vinner, men har usla odds så inte värt att satsa nånting, dock så tror jag att även den här matchen kan gå till förlängning eftersom båda QBs är lite av comeback kungar. Så ett litet tips på oavgjort här med till 15,50 ggr pengarna.

 

Vill ni ha fler tips på spel så skulle jag säga att Luck kastar minst en INT och att Colts och Pats RBs kan fumbla bollen dem med minst en gång.

 

Fler spel och odds på alla varianter hittar ni här Colts at Patriots

 

 

SÅ sista tipset på spel är på vilka som lirar Super Bowl, mitt tips har varit detsamma sedan början av säsongen och det är det fortfarande. Seattle Seahawks möter New England Patriots, spela på det redan nu eller för den delen vilka ni tror kommer spela i Super Bowl.

Super Bowl XLIX

 

Om ni undrar var jag kommer att befinna mig på Super Bowl? Svaret hittar ni i bilden nedan.

Köp biljett du med på Caliroots butik i PK-huset!


Till nästa gång, Tippa lugnt!

 

Just Win Baby!

 

Shuululululuu!
//Skåne

SkånesTipshörna

 Publicerat:
Johan JaveliusNULL