5e81bb9b7f80ce30463cf002
Skånes Tipshörna aka Just Win Baby!


SkånesTipshörna

 

 

Shuulululu Gott folk! Välkomna till ännu ett nytt avsnitt av Skånes Tipshörna aka Just Win Baby!

 

 

 

Tipskungen är tillbaka…..

 

 

 

tipskungen

 

 

 

I Sverige i alla fall hahahahaha

 

 

För er som inte kommer ihåg förra veckans blogginlägg så tipsade jag om underdogs, men inte Tipskungen som dessutom tippade MOT Raiders i Battle of the Bay mot Whiners (49:ers) i sin “Pick Six” Inte så konstigt att han looosade det betet….

 

Men Tipskungen har lovat att göra ett betydligt bättre jobb denna omgången att lotsa er genom tipsdjungeln. Bli inte rädda nu! Självklart finns både jag och Betsafe här med er och håller er i handen, jag skulle aldrig lämna er ensamma med Tipskungen.

 

Först ut är en tuff match tillika divisionsmatch där Cardinals spelar borta hos Rams.

 

 

 

Cardinals at Rams. Denna match är en match som Cardinals borde vinna, men är också en så kallad “Trap Game” Cards borde vinna så därför förlorar de, dåligt förklarat. Men Rams är väldigt bra hemma, har ett helt gäng bra matcher i ryggen nu och deras slutspelsplaner är inte över ännu.

 

Men inget av lagen har någon superbra QB säger ni läsare, nflpoddenlysnare, spelkonnässörer eller vad ni nu kallar er för. Nej precis, men det spelar ingen roll i det här fallet. Cards har lirat 3 QBs och vunnit med alla så att deras startande QB numer heter Drew Stanton spelar ingen roll, han är okej.

 

Rams då? Först och främst visst är det passande att Rams QB heter Shaun, alla föräldrar därute nickar instämmande, för er som inte hajar kolla upp Fåret Shaun. Han är ju trots allt Rams back-up QB, men är numer startande/spelande, eftersom att deras första val till QB gick och blev långtids skadad.

 

SÅ varför snackar jag så mycket om dessa QBs om dem inte är någon Peyton Manning, Tom Brady eller Aaron Rodgers? Jo, för att eftersom att om vi inte har “första val” på QB-platsen betyder det INT och Fumbles och med en matchen så här tight så utifrån mitt perspektiv så skulle jag endast tippa Cardinals som vinnare pga deras odds på 2,85!, men jag tror mer på Rams i denna match så istället tippar ni på Defensiv eller Special Teams TD för 2,95 ggr pengarna, eller välj Antal FG över 3,5 för 2,33 ggr insatsen.

 

När det är så här tight välj också vinstamrginalen alltså hemmalaget Rams vinner med 1-6 poäng till 4,50 ggr insatsen eller bortalaget Cardinals vinner med 1-6 poäng till oddset 5,0 ggr pengarna.

 

Sen som sista grej vill jag höja ett varningens finger för att Rams har en fäbless för att spela lika i divisionsmatcher i december när dem spelar hemma och i prime time..

 

Så dundra in ett spel på halvtid/fulltid där x1 ger 26,0 ggr pengarna, x2 till oddset 27 ggr eller fullständigt galna, men inte helt otroliga xx till 65,0 ggr insatsen.

 

Som vanligt hittar ni alla bets, odds och varianter av spel på Betsafe

Odds från Betsafe på Cardinals at Rams

 

 

 

Söndagens buffé är lättare, men detta ger oss samtidigt betydligt sämre odds då det är så givna vinnare. Så här kommer Tipskungens “Pick Six” till oddset 6,53 vinnarna han har valt är Giants, Patriots, Packers, Jets, Seahawks och Lions.

 

Själv har jag valt en lite mer vågad “2 point conversion” dvs två skrällar inte helt otroliga att gå in till oddset 12.15 ggr pengarna som ni får så fort Vikings och Chargers vunnit sin respektive match denna vecka.

 

Som vanligt hittar ni odds, tips och spel på Betsafe

NFL odds från Betsafe

 

Tiskallt tips om  tisdagsmatchen. Sist ut, men inte minst så lovar Tipskungen att Bears kommer vinna hemma på Soldier Field i alla fall en gång till i år igen, närmare bestämt nu på Tisdag och det till oddset 2,50. Visst Chicago är iskallt så här års och Brees gillar inte kyla, men att Bears ska vinna utan Brandon Marshall? Njae jag är inte så säker och Brees visade ju förra året att han kan storspela även i minus grader när han kastade ut Philadelphia Eagles ur slutspelet…

 

Så eftersom varken oddsen eller matchen bjuder upp till dans så kommer jag sova i min varma, mysiga säng och möjligtvis kolla highlights från en iskall NFL match dagen efter. Mitt tips tippa torsdagen!

 

Till nästa gång, Tippa lugnt!

 

Just Win Baby!

 

//Skåne

SkånesTipshörna

 Publicerat:
Johan JaveliusNULL