5e81bb9b7f80ce30463cf002
Skånes Tipshörna aka Just Win Baby!


SkånesTipshörna

Shuuulululu till ännu ett nytt avsnitt av Skånes Tipshörna aka Just Win Baby!

 

Tipskungen är kvar i tipsdjungeln aka utlandet så vi får se om han hittar tillbaka. Just nu är han lika iskall som en isbjörns tånagel så ta hans tips med en stor skopa salt. Hahaha! Men jag är kvar och likaså Betsafe så ni är i trygga händer!

 

På tal om iskall och björnar kommer jag ju osökt in på torsdagsmatchen och Cowboys mot Bears. I alla andra månader, denna säsong, hade jag solklart spelat på Cowboys och Romo. MEN nu är vi i december och lika bra som Romo är i november, suger han i december. OCH Bears har hemmaplan..

 

Men “Winter is coming..” och då lämpar det ju sig utmärkt för ett lag som ger sin RB mycket speltid och Cowboys har en hyfsad bra RB med bra flyt dock lite dålig på att hålla i bollen. Så summa summarum lira på Cowboys ett tips som faktiskt Tipskungen håller med om.

 

Söndagens alla matcher är tuffare än vanligt så här års, mest för att det varit ovanligt jämnt i de flesta divisionerna. Men men roligt är det ju för oss åskådare och tippare samtidigt som det gamla talesättet från gamle NFL-commisioner Bert Bell “On any given Sunday, any team in the NFL can beat any other team.” sitter som en fläskläpp.

 

Detta gör ju allt väldigt enkelt! Välj 6 lag oberoende hemma eller borta med bra odds. Denna omgång är allt möjligt. Dock skulle inte jag tippa på Washington, Jets, Buccaneers eller Falcons, men resten av “underdogsen” kan absolut skrälla utan att det ens är anmärkningsvärt.

 

Mitt tips enklare och mer amerikanskt uttryckt “Go Bold or Go Home!” Hahaha!

 

Tipskungen låter hälsa att han minsann tänker dra iväg en “Pick Six” med följande lag som vinnare. 49 ers, Broncos, Lions, Texans, Rams och Patriots oavsett odds. Well han är ju trots allt Tipskungen så vi får väl se om den sitter.

 

Som vanligt hittar ni alla söndagens spel på Betsafe.

 

Oklart?

 

Surfa in på www.Betsafe.com och klicka på Amerikansk Fotboll i menyn och där väljer ni NFL. Sen är det bara att välja spel och placera insatsen. Här hittar ni alla odds & matcher: https://m-sportsbook.betsafe.com/sv/#prematchOverview/sid:107

 

Måndagsmatchen tror väl ingen på nåt annat att storstryk utdelat av Packers. Tipskungen kommer köra på vinst, men med 7,5 poängs marginal vilket jag tycker är lite. Återigen våga lite denna omgång och kom ihåg friskt vågat, hälften vunnit. Men satsa med måtta.

 

Till nästa gång, Tippa lugnt eller som man säger på engelska Betsafe!

Just Win Baby!

//SkånePublicerat:
Johan JaveliusNULL