Apple-Watch-3
Hetaste nyheterna från Apple!


 

 

Bland de senaste innovationerna från Apple finns bland annat Apple Watch Series 3, iPhone 8 och iPhoneX, en iPhone som helt består av en skärm.

 

Apple Watch Series 3 har inbyggd mobiluppkoppling och nya, kraftfulla hälso- och träningsfunktioner. Mobiluppkopplingen innebär att man kan hålla kontakt med sin iPhone utan att man har med den fysiskt.
Snart kan Apple Music-användare streama 40 miljoner låtar direkt från sina handleder tack vare kombinationen av mobiluppkoppling och watchOS 4. Från och med fredagen den 15 september kan Apple Watch Series 3 (GPS + Cellular) beställas i tio länder och regioner, och Apple Watch Series 3 (GPS) kan beställas i 28 länder och områden. Båda modellerna kommer att finnas i butik från och med fredagen den 22 september.

 

iPhoneX

 

 

iPhone X är fylld med innovativa funktioner som en Super Retina-skärm, TrueDepth-kamerasystem, Face ID och A11 Bionic-chip med neutralt system.
iPhone X introducerar en revolutionerande design med en helt ny typ av skärm som följer enhetens kurvor längs de elegant rundade hörnen. Fram- och baksidan har det hållbaraste glaset någonsin och finns i silver och rymdgrått, medan ett band i högpolerat rostfritt stål av kirurgisk kvalitet följer kanten på och förstärker iPhone X. En färgprocess med sju lager ger exakta färgnyanser samt opacitet på glasets finish och ett reflekterande optiskt lager förstärker de mättade färgerna och gör designen lika elegant som hållbar, samtidigt som den är vatten- och damm-tålig.

 

 

iPhone8

 

iPhone 8 och iPhone 8 Plus: En ny generation iPhone. Modellerna har en helt ny design i glas och aluminium, Retina HD-skärm, A11 Bionic-chip, ny enkel och dubbel kamera med stöd för porträttbelysning samt trådlös laddning och är dessutom optimerade för Augmented Reality.

 

 

Shot on iPhone X by Jason N. @jason_nocito_studio – With support from Apple.

Ett inlägg delat av apple (@apple)

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL