5ce71aed01aeb73c390c1be3
J-Hus-vinyl-S
Vinn konsertbiljetter till J Hus live i Stockholm + vinylskiva och fiskarhatt!


 

 

London-rapparen Momodou Jallow, mer känd som J Hus, är sedan tidigare i år aktuell med debutalbumet “Common Sense” som gästades av Mo Stack, MIST, Tiggs da Author och Burna Boy.

 

“Den 22-åriga talangen har tagit den klassiska vägen och under tiden banat sin egen: han har freestyle-rappat över andras beats som nyfiken tonåring och lagt upp det online, blivit upptäckt av likasinnade lokala förmågor som det kryllar av i den engelska huvudstaden, jobbat på ett mixtape och byggt vänskaper, gästat på de nya vännernas projekt. Med korsningar mellan hiphop, afrobeat, dancehall, och grime, har J HUS tagit vägen rakt igenom och nått sin destination med albumet, som omedelbart hyllades av press på bägge sidor av Atlanten.”

 

Tisdag 21:a november uppträder J HUS på Debaser Strand i Stockholm.

 

 

 

VINN 2 st KONSERTBILJETTER + VINYL & FISKARHATT:

 

Kingsizemag.se i samarbete med Sony Music Sweden kan nu lotta ut ett paketpris där en (1) vinnare tar hem 2 st konsertbiljetter samt “Common Sense” på vinyl och en J HUS-fiskarhatt.

 

FÖLJ TVÅ ENKLA STEG:

 

1. Gilla inlägget + tagga den vän du vill ta med dig på spelningen + och ange din favoritlåt av/med J HUS, i kommentarsfältet, på Facebook och/eller Instagram

 

2. Svara på följande fråga och skicka ditt svar till info (a)kingsizemagazine.se (inkludera namn, ålder och kontaktinfo) och skriv “J Hus” i ämnesraden på ditt svar.

 

FRÅGA: Vad är titeln på låten där MoStack och MIST gästar från albumet “Common Sense”?

 

 

Båda stegen måste fullföljas (tagga + svar på fråga) för att delta i utlottning. Vi utser en vinnare tisdag 21/11 kl 15.00. Observera att resa/logi ingår ej. Observera även att vinylskiva och fiskarhatt levereras till vinnare vid senare tillfälle.

 

 
LYSSNA PÅ “COMMON SENSE” VIA SPOTIFY

 

 

Se musikvideon till nysläppta “Bouff Daddy”:

 Publicerat:
Redaktionen5ce2597101aeb74f372e7cc2
NULL